Poštovani,

članovi Nacionalnog sindikata policije samim članstvom u sindikatu osigurani su kroz dopunsko zdravstveno osiguranje (A i B) kod osiguravatelja Allianz i to besplatno kroz članarinu.

Ukoliko želite osigurati člana svoje obitelji kroz dopunsko zdravstveno osiguranje (A i B) u prilogu su zahtjev i privola za korištenje osobnih podataka.

  • Cijena dopunskog zdravstvenog osiguranja za članove obitelji
    • supruga/suprug, dijete – 55 kuna mjesečno po osobi
    • roditelji, brat, sestra – prema posebnoj tablici (povjerenik treba kontaktirati središnjicu)

Za svaku osobu koju se želi osigurati potrebno je ispuniti zahtjev i privolu. Privolu potpisuje isključivo osoba čiji se podaci na privoli nalaze što znači da član sindikata ne može potpisivati članove obitelji. Sve obrasce ispunjavajte pažljivo bez izostavljanja traženih podataka. Podaci na zahtjevu i na privoli trebaju biti identični po sadržaju.

Zahtjev i privolu predajte svom sindikalnom povjereniku.

Važno je da svaki član na svoj mobitel instalira aplikaciju mAllianz i zato je na zahtjevu potrebno navesti svoju adresu e-pošte kako bi Vas sustav povezao s policom. Usluga se aktivira putem kontakt centra Allanz pozivom na besplatni broj 0800-5000 i to radnim danom od 9 – 17 sati (nakon što je polica napravljena, a ne isti dan kad se podnese zahtjev). U kontaktu s operaterom navest će te da osiguranje  ide preko Nacionalnog sindikata policije te će te ustupiti svoje podatke i slijediti njihove upute.

Ova usluga važna je ukoliko budete morali doplatiti lijek koji je išao na recept i to na način da će te u ljekarni zatražiti da račun izdaju na Vaše ime te će te potom korištenjem mobilne aplikacije mAllianz taj račun fotografirati i poslati, te će se na taj način izvršiti refundiranje.

Napominjemo kako je kartica važeća u svim zdravstvenim ustanovama gdje se uz pomoć nje nikakve usluge ne naplaćuju. Jedina doplata može se dogoditi u ljekarni ali nakon toga treba postupiti kako je prethodno opisano (ovo se događa zbog tehničkih sustava kojeg koristi Allianz pa Vas molimo za razumijevanje).

Za svaku nejasnoću slobodno se obratite kontakt centru Allianz na besplatni broj 0800-5000 gdje će te uz pomoć stvarno ljubaznih i vrlo profesionalnih zaposlenika brzo riješiti svoju situaciju ili dobiti odgovor.

Na ovoj poveznici možete uz pomoć Vašeg OIB-a provjeriti status osiguranika.

Privola za Allianz dopunsko zdravstveno osiguranje, 24.8.2018.

Zahtjev za ugovaranje Allianz dopunskog zdravstvenog osiguranja za člana obitelji

OSTALE POGODNOSTI

Osiguranje Vašeg vozila (Automobilska odgovornost i Automobilski kasko) – Moj Auto: -10% & -5% nagotovinsko plaćanje: KUPI ONLINE


Ukoliko imate dodatna pitanja kontaktirajte nas na nsp@allianz.hr ili
0800 5000