Odluka o sazivanju izborne skupštine

Naš broj: NSP-01-01/06-190/2021

Vukovar, 7. lipanj 2021. godine 

               Temeljem čl. 10. st.2 Pravilnika o radu sindikalnih podružnica Nacionalnog sindikata policije, MUP-a RH, glavni tajnik sindikata Bono Tomašević, po ovlaštenju v.d. predsjednika sindikata Martine Stojanović donosi: 

 

ODLUKU 

              o sazivanju izborne skupštine Nacionalnog sindikata policije, MUP-a RH-e sindikalnih podružnica MUP SJEDIŠTE i PU ZAGREBAČKE za dan 25. lipanj 2021. godine s početkom u 12,00 sati, lovački dom Ponikve, ul. III Bizek bb, Zagreb. 

Obrazloženje 

                Odredbama čl. 10. Pravilnika o radu sindikalnih podružnica Nacionalnog sindikata policije, MUP-a RH, je propisano da će se izborna skupština sindikalne podružnice sazvati u tekućoj godini u kojoj ističe prethodni mandat te da odluku o sazivanju izborne skupštine sindikalne podružnice donosi predsjednik sindikata i javno je objavljuje na mrežnoj stranici sindikata. S obzirom da su povjerenicima sindikalnih podružnica PU ZAGREBAČKA i PU MUP SJEDIŠTE mandati istekli te su imenovani vršiteljima dužnosti do održavanja izborne skupštine, valjalo je sazvati izbornu skupštinu sindikalnih podružnica. Ova odluka se javno objavljuje na mrežnoj stranici sindikata, a glavni povjerenici podružnica su dužni o tome na prikladan način ( dopis, e-pošta, SMS i dr.) izvijestiti članove sindikalnih podružnica. 

v.d. predsjednika sindikata 

Martina Stojanović 

po ovlaštenju

glavni tajnik sindikata 

Bono Tomašević 

Dostaviti: 

  1. glavni povjerenik PU ZAGREBAČKE, Danijel Ibrajić, 
  2. glavni povjerenik PU MUP SJEDIŠTA, Tomislav Večerin, 
  3. arhiva

Podjeli sa prijateljima

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on skype
Share on telegram
Share on reddit
Share on google