Prezentacija rada u PU VARAŽDINSKOJ

Nacionalni sindikat policije Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske organizira prezentaciju rada dana 23. rujna 2022. godine (petak) s početkom u 19:00 sati u salonu za sastanke hotela LA GUS, Glavić 1/A, Turčin, VARAŽDIN.

Napominjemo da je Nacionalni sindikat policije MUP-a RH svim svojim članovima osigurao besplatno dopunsko zdravstveno osiguranje preko osiguravajuće kuće Allianz, koje uključuje sve zdravstvene preglede i neograničeno korištenje lijekova s A i B liste, kao i besplatnu pravnu pomoć u području radno-pravnih odnosa.

Nacionalni sindikat policije MUP-a RH je osnovao Fond solidarnosti iz kojega se članovima isplaćuju naknade za rođenje djeteta, smrt ili teško oboljenje člana ili člana njegove uže obitelji, smrt roditelja, dugotrajno bolovanje, materijalnu štetu nastalu uslijed elementarne nepogode, bolničko liječenje poradi teškog oboljenja od zarazne bolesti i naknada za umirovljenje člana.

S brojnim tvrtkama smo sklopili ugovor u suradnji s ciljem osiguranja raznih pogodnosti našim članovima, a iz Kase uzajamne pomoći su osigurane redovne pozajmice s omjerom 1:4 ušteđeni ulog/tražena pozajmica, kao i brze pozajmice bez ušteđenog uloga, s isplatom u roku 1 radnog dana.

Pozivamo sve naše članove, kao i one koji to još nisu postali, da nazoče prezentaciji i upoznaju se s našom borbom za bolja radna prava i socijalni položaj policijskih službenika i namještenika MUP-a RH i drugih državnih službenika i namještenika.

PDF dokument

Prezentacija rada u PU VARAŽDINSKOJ

Podjeli sa prijateljima

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp
Share on skype
Share on telegram
Share on reddit
Share on google